Eminem завиждал на Kanye West и Lil Wayne

Най-известният бял рапър в света Eminem признава, че успехът на изпълнители като Lil Wayne и Kanye West го е подтикнал да се завърне към музикалната кариера в годините си на почивка от светлините на прожекторите.
 
След като успешно завършва световното си турне към албума Encore (2005), звездата се оттегля от музикалната сцена чак до 2009, когато реализира следващия си албум, Relapse.
 
За 4-годишната си творческа пауза, Eminem споделя, че най-трудно му е било да приеме реализацията и успеха на други изпълнители на сцената, която доскоро той управлявал почти еднолично. Нетърпелив и изпълнен с ревност, рапърът решил да излее емоциите си в албум, в който здраво да насоли новите зевзди.
 
"Докато бях далеч от сцената, гледах отстрани какво се случва. Кой успяваше, какъв материал вадеше. Чувствах се толкова зле със себе си и музиката, която правех, просто усещах, че се превръщам в хейтър", както винаги откровено споделя Eminem. "Особено Kanye и Wayne, те просто разбиваха в този момент и от тях ме заболя най-много. Пусках си някой диск, слушах и си казвах "По дяволите, човече, няма да правя това повече"", добавя още звездата.
 
Разбира се, албумът бил напълно захвърлен и Eminem се отказал да пише песни от завист: "Освен всичко останало, това щеше да е чисто професионално самоубийство", трезво преценява изпълнителят.

Свързани новини

Излезе Curtain Call 2

08.08.2022

Eminem с юбилейно издание

01.06.2022

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Кание Уест и Мерилин Менсън пак заедно

01.02.2022