Кание Уест и Мерилин Менсън работят по съвместен албум

Кание Уест и Мерилин Менсън работят заедно по албума Donda 2, продължението на албума на Уест Donda (2021), става ясно от интерво на продуцента Digital Nas за "Rolling Stone".
 
Nas обяви, че много често вижда Менсън е студиото. "На практика всеки ден, когато отида, Marilyn е там и работи по Donda 2." Продуцентът обаче отбеляза, че колаборацията не е фокусирана върху никой конкретен жанр.
 
Кание Уест с трилогия за живота си, виж и новото му концептуално видео 
 
"Той не иска Мерилин да прави рап бийтове", казва Nas. "Иска да прави музиката, която си прави, а после Йе (както вече официално смени името си Уест) ще вземе някои части и ще ги семплира и ще ги използва, както направи при създаването на Yeezus. Същите продуценти, които правиха Yeezus, сега работят по Donda 2, заедно с мен, Мерилин и куп продуценти, които разботиха и по Donda."
 
Колегата им Tim Skold (екс-KMFDM, екс-Мерилин Менсън) също пусна снимка на Менсън в студиото с Уест в Instagram. Менсън и Уест работиха заедно по Donda и дори получиха номинация за "Грами", така че партньорството им не е нещо нечувано.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKOLD (@tim_skold)

 
Приятелството между Менсън и Уест явно не е пострадало от скорошните обвинения срещу Менсън, който е съден от множество жени по различни обвинения в сексуален тормоз. Уест обаче защитава Менсън, обвинявайки за несгодите му културата на отхвърляне ("cancel culture"): "Всичко е власт и политика. Куп гладни за власт и контрол маниаци. Това е оруеловска нагласа, все едно сме в "1984."
 
Rolling Stone посочва като дата за излизане на Donda 2 22 февруари.

Свързани новини

Spice New Year парти посреща 2023

01.09.2022

Чуй Yeah Yeah Yeahs и "Burning"

11.08.2022

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022