Enrique Iglesias: Не съм целял клипът към "I'm A Freak" да е секси (видео)

Enrique Iglesias коментира видеото към последната си песен "I'm A Freak" и призна, че клипът към парчето не е сниман секси умишлено, пише бгнес. 38-годишният изпълнител, който повече от 10г. е обвързан с приятелката си Anna Kournikova, е категоричен, че първоначалната идея за видеоклип не е била нито секси, нито небрежна.
 
"Не трябваше да е секси, това беше просто парти. Режисьорът искаше да направи нещо много органично и естествено. Използва къщата на негов приятел, организира купон, покани много хора и започна да ги снима в различни моменти как просто се забавляват."
 
 
Испанецът е в много добри отношения с Pitbull, който взима участие в новата му песен. "С Pitbull сме приятели, разбираме се много добре и затова съвместните ни музикални проекти се получават толкова успешно", коментира Enrique.
 
"Двамата живеем в един град и даже най-добрият му приятел беше с мен в гимназията. Харесваме една и съща музика и много често се събираме, за да слушаме заедно. И работим по един и същи начин - стига единият да каже "хайде да пробваме това", другият веднага се навива и работата тече гладко и без усилие", добавя Iglesias.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Енрике Иглесиас потвърди, че се оттегля

27.10.2021

Енрике Иглесиас с нов албум

28.09.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021

Виж Енрике Иглесиас и малката Мери

20.09.2021