Johnny Depp се връща към музиката

Johnny Depp възнамерява да събере отново старата си рок банда "The Kids", след продължително насърчение от страна на годеницата му Amber Heard, пише бгнес. Звездата от "Карибски пирати" обмисля да остави настрана актьорската си кариера и да се върне към старата си музикална страст, изоставена от него преди повече от 30г.
 
"Това е нещо, което той иска да направи от известно време. Той е рокер и след целия си успех в актьорската кариера, му се иска да направи същото и с музикалната", издава източник на британския в. "Sun". "Това може да бъде шансът му да реализира фантазиите си, свързани с музиката, но той се притеснява, че критиците ще му стъжнят живота", добавят от ежедневника.
 
Говори се, че намеренията на Depp дори са свързани с турне и записването на цял самостоятелен албум на бандата, която малко преди да се раздели, промени името си на "Six Gun Method". Талантливият Johnny не веднъж е обединявал музикалните си умения с големи звезди като Marilyn Manson, Carly Simon, Alice Cooper и други. 

Свързани новини

"Дисни" иска Джони Деп обратно

28.06.2022

Джони Деп спечели

02.06.2022

"Дивакът" Джони Деп направи фурор

30.05.2022

Johnny Depp: Музиката е животоспасяваща

02.04.2014

Depp иска Rolling Stones на сватбата си

05.02.2014