Johnny Depp иска Rolling Stones да пеят на сватбата му

Johnny Depp вече е избрал кой ще пее на сватбата му с актрисата Amber Heard. Актьорът се е спрял на добрия си приятел Keith Richards и иска Rolling Stones да изпълняват песните си по време на церемонията.
 
Depp се запозна с бъдещата си съпруга през 2011 на снимачната площадка на филма "Дневникът на едно пиянде", но искрата припламва едва след края на брака му с Vanessa Paradis през 2012. Връзката на 50 годишния актьор с 27-годишната Amber не е гладка и безпроблемна - в началото бисексуалната актриса го зарязва, решавайки, че иска да е сама. Той обаче й праща собственоръчно написани поеми и букети от рози в продължение на месец, докато я убеди да се върне при него.
 
Въпреки че двамата са сгодени отдавна, те все още не са избрали окончателно дата за сватбата си, но Johnny е категоричен по отношение на музиката и изпълнителите на сцената.
 
"Плановете за сватбата са на първоначален етап, но единственото, което Depp знае със сигурност е, че иска Keith и момчетата да пеят на големия ден, а защо не и той да се присъедини към тях за една или две песни. След церемонията гостите ще се насладят на барбекю и "лимбо" танци", пише бгнес.
 
Наскоро стана ясно, че влюбените планират сватба в тесен кръг на Бахамите, където актьорът има частен остров. В чест на бъдещата си съпруга той е кръстил на нейно име един от плажовете му.

Свързани новини

"Дисни" иска Джони Деп обратно

28.06.2022

Джони Деп спечели

02.06.2022

"Дивакът" Джони Деп направи фурор

30.05.2022

Johnny Depp се връща към музиката

11.04.2014

Johnny Depp: Музиката е животоспасяваща

02.04.2014