Gloria Gaynor и Jamiroquai се включват в EXIT Adventure 2014!

Музикална икона, диско дива и автор на една един от най-големите световни хитове на всички времена – "I Will Survive" – Gloria Gaynor ще бъде хедлайнер на европейския фестивал! 
 
Живата легенда ще се качи за първи път на Main Stage на EXIT, след почти 40 годишен музикален стаж, 20 албума, голям брой хитове и награди, милиони излъчвания в радиа и участия на най-важните международни събития.  С невероятния си глас и запомнящо се сценично присъствие, Gloria Gaynor със сигурност ще направи един от онези концерти, които остават в историята. 
 
След миналогодишната незабравима изява на диско краля Nile Rodgers, EXIT отново ще вдигнат летвата с изпълнения на живо на най-големите хитове на диско кралицата - Never Can Say Goodbye, Let Me Know (I Have A Right), I Am What I Am, както и най-известния кавър на парчето Can't Take My Eyes Off You.
 
Дни по-късно танците ще продължат на Черна Гора, където публиката ще се потопи в изключително шоу на едно от най-силните имена на музикалната сцена от последните 20 години -  Jamiroquai. Разбира се, специалната добавка ще бъдат отличителният глас и впечатляващите танци на екстравагантния фронтмен на бандата Jay Kay, който нееднократно е показвал, че умее за секунди да вдигне публиката на крака и да я направи част от лудото шоу на бандата.
 
Специалният майски подарък от организаторите на EXIT Adventure пък е промоция за любители на приключения с приятели. Специалният комбо билет "5+1 безплатен” се продава онлайн и на касите на ТикетПРО до 25 май (или до изчерпване на количествата) и дава възможност всяка група, закупила 5 билета за EXIT или EXIT Adventure наведнъж да получи шести безплатно! Бонусът е, че всеки член на групата получава и безплатен пропуск за фестивала ROCK@EXIT, на който ще свирят Queens of the Stone Age на 11 юни в Петроварадинска крепост! 

Свързани новини

Още големи имена на фестивала

13.02.2023

EXIT празнува 22-ри рожден ден

30.06.2022

EXIT Festival с финален състав

24.06.2022

Иги Азалия и Masked Wolf на EXIT 2022

16.06.2022

Остават броени часове до Sunland by Exit

29.07.2021