Sharon Osbourne: "Bieber има нужда от хубав шамар"

Музикалната мениджърка Sharon Osbourne, сред чиито клиенти от 30 г. е й съпругът й Ozzy Osbourne, смята, че канадският певец Justin Bieber "има нужда от един хубав шамар".
 
Sharon е на мнение, че заради крехката си възраст младият изпълнител не може сам да прецени кое е добре за кариерата и имиджа му, и кое петни здравето и репутацията му, пише бгнес. "Той има нужда от хубав шамар. Justin е заобиколен от погрешните хора, които непрекъснато оправдават поведението му и правят така, че да не поема отговорност за нищо сторено. Бих го посъветвала да се затвори в звукозаписното студио и да не излиза от там, докато не направи истински добър проект", споделя в интервю г-жа Osbourne .
 
Болезнено откровената Sharon не пропусна да засегне в коментарите си и творчеството на Bieber, като нарече песните му "парчета за еднократна употреба". Тя добави, че "за да можеш да си позволиш подобно лошо поведение, трябва поне да правиш страхотни песни".
 
В предишни свои коментари 61-годишната Sharon беше казвала, че ако тя е мениджър на младия канадец, "щеше да му е нужен лекар, за да извади крака ми от задника му, така щях да го наритам".

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021