Enrique Iglesias: "Двуезичните песни ме държат нащрек"

Enrique Iglesias смята, че като пее и на английски, и на испански език остава по върховете на музикалните класации, пише бгнес. 
 
Най-хубавото нещо в последния му албум Sex and Love е, че има песни и на двата езика, смята певецът. Той споделя, че се забавлява с тези песни по време на участие. Песните на два езика му помагат да оглави класациите в различни държави. "Винаги съм бил билингвален и в дигиталната ера, в която живеем, ми се стори логично да издавам песни и на двата езика. Това ме държи нащрек, позволява ми да правя сетлистове, които са еклектични, които смесват различни стилове", казва изпълнителят.
 
"Вълнувам се за новия си албум Sex and Love. Това е едва вторият път, в който пускам песни и на английски, и на испански. Двуезичните песни ми помагат да стигна до върха на класациите", казва той пред британския вестник "Дейли Стар".
 
Певецът разкри, че често пише песни посред нощ, когато не може да заспи. "През нощта музиката идва при мен. Страдам от безсъние, дори когато не пиша песни. Най-хубавите неща се случват през нощта", казва Enrique.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Енрике Иглесиас потвърди, че се оттегля

27.10.2021

Енрике Иглесиас с нов албум

28.09.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021

Виж Енрике Иглесиас и малката Мери

20.09.2021