Tori Amos пристига в София с Trevor Moss & Hannah-Lou

За да затвърди енергичността и иновативния си дух, Tori Amos избра да гостува в България със свежото британско дуо Trevor Moss & Hannah-Lou, които ще подготвят публиката за една приказна музикална вечер. На 20 юни в Зала 1 на НДК британците ще подгреят Tori Amos, преди тя да се появи на сцената с дългоочавания от всички нов албум Unrepentant Geraldines и още много изненади.
 
Червенокосата изпълнителка от няколко седмици обикаля Европа, за да омагьосва публиката с чисто новата си музикална рожба, появила се на бял свят на 13 май тази година. В момента Tori е в Брюксел и от редовните й постове в социалните мрежи разбираме, че интензивното турне, което протича безоблачно, я зарежда и вдъхновява. 
 
За да се включи в тази музикална магия, заедно с Tori в София пристигат алтернативното рок дуо Trevor Moss & Hannah-Lou, които всъщност са съпруг и съпруга. Британците, част от разпадналата се банда Indigo Moss, имат зад гърба си три студийни албума: едноименният Trevor Moss & Hannah- Lou, Quality First, Last & Forever! и La Ferme De Fontanaille. Последният е реализиран изцяло от собствената им звукозаписна компания Anglophone Recording Company, вдъхновен от спокойния живот извън големия град.
 
Албумът La Ferme De Fontanaille е записан във ферма по време на пътешествието на рок дуото с техния кемпер във френските провинции. Trevor Moss & Hannah-Lou прекарват повече от 10 дни в събиране на вдъхновения и емоции от провинциалния начин на живот, които вкарват на живо в записа на най-новите си песни. 
 
Билетите за концерта на Tori Amos в София са в продажба в Билетен Център на НДК, online и в цялата страна в мрежите на Еventim.bg и Ticketprotal.bg на цена от 50, 60 и 70 лв. и 90 лв. за Оркестрина.

Свързани новини

Tori Amos - "Better Angels"

01.12.2020

Boys For Pele на Tori Amos на 20 години

18.10.2016

Tori Amos пуска нови делукс издания

17.02.2015

Tori Amos идва с Unrepentent Geraldines

27.05.2014

Tori Amos идва у нас за първи път

06.03.2014