Tori Amos ще представи Unrepentent Geraldines в София

Една от най-открояващите се съвременни лайв изпълнителки, почти родена на сцената, Tori Amos идва у нас, за да представи предстоящия си студиен албум Unrepentant Geraldines на 20 юни 2014 в Зала 1 на НДК. 
 
14-ят поред албум на магичната изпълнителка е описан като своеобразно завръщане към себе си и характерното за Amos съвременно поп звучене. След години на различни музикални експерименти – от класическа музика до мюзикъл, Tori се завръща по случай 50-годишнината си с узрял и прецизно завършен музикален плод. 
 
 
За Unrepentent Geraldines, включващ 14 парчета, американката споделя, че всяка една от историите зад тях е лична и много близка до нея: "Написах тези песни, за да ги изживея и да изразя самата себе си“. Като започнем от “Trouble Lament”, пропита с енергия и спомени от родните за Amos южни райони на САЩ, преминем през “Wild Way”, където тя разгръща многопластовата тема за страстните взаимоотношения и любовта, и стигнем до интимната “Promise”, която тя изпява в дует с малката си дъщеря, вдъхновила голяма част от творбите й. Крайният резултат е Unrepentent Gerladines, в който улегналата вече Tori доказва, че 50-годишнината е само повод да докаже, че няма намерение да спира да се развива и да създава безупречни музикални проекти, изцяло в крак с най-интересните новаторски поп тенденции. 
 
Гостуването на Tori Amos в София е част от европейското й турне, което ще представи 14-ия й самостоятелен албум Unrepentant Geraldines, излязъл на 13 май тази година. Билетите за събитието са на цени 50, 60 и 70 лв. За най-отдадените фенове на Tori Amos са на разположение и билети в Оркестрината на цена 90 лв.

Свързани новини

Tori Amos - "Better Angels"

01.12.2020

Boys For Pele на Tori Amos на 20 години

18.10.2016

Tori Amos пуска нови делукс издания

17.02.2015

Tori Amos идва с Trevor Moss & Hanna-Lou

04.06.2014

Tori Amos идва у нас за първи път

06.03.2014