Чуй новия сингъл на David Guetta - "Blast Off"

След като влезе директно на  първо място в Beatport за безпрецедентния трети път тази година с последното си парче “Bad”, оглавило европейските клубни класации и станало втория най-пускан сингъл в Spotify за изминалата седмица, David Guetta се завръща с още един проект заедно с австралийския DJ и продуцент Kaz James. Парчето "Blast Off" е написано на 30 000 метра над земята, докато двамата летят от един концерт към друг, по време на скорошното турне на David в Азия.
 
Сингълът слива електро-хаус ритмите на Guetta с класически китарни рифове, серии от мелодиите на Kaz и еуфорични кресченда. Сетът, който излезе на 9 юни, сякаш е правен по поръчка за дансинга и изглежда, че ще e сред хитовете на това лято. 
 
 
На 29 май Guetta откри своята “FMIF” серия в Pacha, Ibiza, точно преди да се впусне в натоварената си лятна програма. Към него се присъединяват и Daddy’s Groove & Showtek, за да се отправят на епично турне, предвиждащо Guetta да забива в клуб “XS” в Лас Вегас, както и в Маями, Ню Йорк, Филаделфия, Чикаго, Вашингтон и Ню Орлиънс. Guetta имаше и кратко турне в Канада, като дори намери време да свири и на най-големия фестивал за денс музика в Мексико, Electric Planet, който се състоя през Март. Като единствения Ibiza DJ, който ще миксира в две резиденции това лято, Guetta се е заел и с откриването на David Guetta & Friends в Ushuaia на 30 юни. Партито ще бъде край басейн и е планувано да продължи до късно през нощта, целейки да пресъздаде фестивалната атмосфера на едно от най-известните клубни места в Ibiza.  
 
Всичко това не е достатъчно за Guetta, който е потвърдил участието си и като хедлайнър на фестивали в Германия, Франция, Италия, Швеция, Естония, Шотландия, Исландия, Русия и Испания преди края на лятото.

Свързани новини

В очакване на звездно бебе

17.11.2023

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021