Горещите музикални премиери от изминалата седмица (12-18.07.21)

Robin Schulz & Alle Farben & Israel Kamakawiwo’ole - "Somewhere Over The Rainbow"
 
 
"Все още помня деня, в кйто чух песента за първи път", спомня си Robin. "Бях някъде в чужбина, на път за изпълнение. И веднага се развълнувах. Възможността да добавя щипка от себе си към песента ме прави наистина щастлив". Обединявайки се с добрия си приятел Alle Farben, двамата германски супер звездни продуценти се захващат за работа, запазвайки оригиналното усещане на песента, включително нежната китарна мелодия и невероятния гладък глас на Israel Kamakawiwo’ole.
 
LP – "Goodbye"
 
 
LP издаде новия си сингъл, част от предстоящия й шести студиен албум Churches, който се очаква на 8-ми октомври. "Песента е душевно пречистване, което цели да освободи мен и близките ми от оковите на собствения ми ум. Светлината винаги е там стига да я искаш. Аз със сигурност я искам", казва певицата за проекта.
 
Camilo, Shawn Mendes - "KESI (Remix)"
 
 
Camilo споделя, че "KESI" е една от любимите песни от репертоара му. "Не бях обмислял да правя ремикс на сингъла, докато Shawn Mendes, един от най-любимите ми изпълнители, не ми спомена, че е добра идея. Фактът, че той реши да пее на нашия език за първи път в кариерата си и то в песен с мен, е едно от най-големите постижения в кариерата ми до момента." В стила на традиционната "Champeta" – жанр, който произлиза от крайбрежието на Колумбия, "KESI" съчетава афрокарибските ритми с разпознаваемото звучене на Camilo и музикантството на Mendes.
 
David Guetta x MistaJam x John Newman - "If You Really Love Me (How Will I Know)"
 
 
David Guetta се обединява с DJ-я MistaJam и поп-соул сензацията John Newman за издаването на "If You Really Love Me (How Will I Know)". Триото инжектира заразително звучене, задвижено от еуфория, за да вдъхне нов живот на класиката на Whitney Houston. Тя е готова да ни завладее като летен хит тази година с приятни пиано тонове, преплетени с гладките вокали на John Newman.  

Свързани новини

В очакване на звездно бебе

17.11.2023

Робин Шулц и Том Уокър с дует

01.08.2022

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022