Робин Шулц и Том Уокър с окуражаващо послание в "Sun Will Shine"

Диджеят и продуцент Робин Шулц се превърна в световна звезда, защото има невероятния талант да придава емоция на мелодии и бийтове. Друго качество, което отличава родения в Оснабрюк творец, е неговият специален усет за подбиране на партньори за колаборации. 
 
След като наскоро си партнира с Денис Лойд от Израел ("Young Right Now"), Джъстин Куил от Пуерто Рико ("AEIOU") и приятеля му от Франция – Давид Гета ("On Repeat"), новият му сингъл "Sun Will Shine" включва един от най-забележителните гласове на нашето време –  Том Уокър от Шотландия. Разтърсващият, топъл глас на Уокър е в перфектна симбиоза с продуцирането на Робин. 
 
След като започва с плавни акорди на пиано, нежно пляскане и мек басов бийт, парчето постепенно се развива, докато накрая кулминира с блестящ, красив завършек и фразата в припева "It will be alright" ("Всичко ще бъде наред"). 
 
 
Диджеят и продуцент описва своя сингъл като "перфектният саундтрак за залез". Той е особено щастлив от сътрудничеството си с Том Уокър: "Аз съм негов голям фен и най-накрая се получи така, че можем да издадем сингъл заедно. Фактът, че Steve Mac е съавтор на песента, също е голяма чест."
 
Том Уокър коментира: "Първоначално написах тази песен като балада за моя албум. Става върпос за това, че каквито и проблеми да имате днес, утре е нов ден, носещ нови възможности и, да се надяваме, малко слънце. Робин е денс легенда и аз съм безкрайно развълнуван от нашето сътрудничество по тази песен, както и от факта, че той я превърна в страхотно лятно парче, което те кара да се чувстваш наистина добре."

Свързани новини

Топ 3 на новата музика тази седмица

18.02.2022

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Музикалните премиери тази седмица

20.08.2021

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021

С Robin Schulz x Wes светът танцува

23.06.2020