Топ 3 на новата музика тази седмица: Feder, Робин Шулц и Years & Years!

Feder – "Strangers"
 
Feder започва 2022 със "Strangers" - синтуейв съкровище, предвещаващо нова глава в звуково отношение. Feder предлага неустоимо елегантен трак, показващ вродения му талант и емблематичен синтетичен подход.
 
 
С над 1.1 милиарда глобални аудио и видео стрийма, невероятният френски продуцент доби слава с "Goodbye" и "Lordly", и бързо се превърна в търсен ремиксър от страна на артисти като Давид Гета, Дуа Липа, Angele и Master KG.
 
Tiësto & Ейва Макс - The Motto (Robin Schulz Remix)
 
Tiësto и немският DJ/продуцент Робин Шулц пуснаха новия ремикс на хитовия денс химн от Tiësto "The Motto" с участието на поп силата Ейва Макс
 
 
"The Motto", излязъл през ноември 2021, събра над 217 милиона глобални стрийма до момента. Той е третият сингъл от предстоящия албум на Tiësto с Atlantic Records.
 
Years & Years -  "Starstruck" (SIRUP Remix)
 
Years & Years представя чисто новия ремикс на песента "Starstruck", част от последния албум на Olly Alexander – Night Call, който дебютира под №1 в официалната Airplay класация на Великобритания. Денс версията е дело на изпълнителя и автор на музика SIRUP, който е една от най-бързо изгряващите звезди на Япония.
 
 
"Чух съвместния проект на SIRUP и британския изпълнител Джо Херц, озаглавен "MAIGO" и страшно много ми хареса. Стилът на SIRUP е много индивидуален и различен, което изцяло подхожда на звученето на "Starstruck". Радвам се, че имахме възможността да работим заедно".

Свързани новини

Силна заявка за наградата

22.03.2024

Burgas Summer Live с още една дата

05.05.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

21.02.2023

Stromae пя с българския хор Yasna Voices

14.12.2022