#BestNewMusic: най-новото от Деми Ловато, Ozuna, DJ Topic, Кайли Миноуг, Jonas Brothers и още!

Деми Ловато – "Heart Attack (Rock Version)"
 
Парчетo на Деми Ловато от 2013 "Heart Attack" остава един от най-големите хитове в кариерата на певицата и една от трите солови песни на Деми достигнали до Tоп 10 на Billboard Hot 100. 
 
 
За да отпразнува 10-тата годишнината от премиерата на "Heart Attack", Ловато пусна рок версия на парчето, за първи път представена пред феновете на последните дати от турнето ѝ "Holy Fvck Tour".
 
Ozuna, Juanka, Brray - La Single
 
Латино суперзвездата Ozuna представя новия си сингъл, озаглавен "La Single", колаборация с Juanka и Brray. Ритмичният ърбан ритъм на песента става по-вълнуващ с всеки стих и с характерния стил на всеки изпълнител.
 
 
"La Single" е написана от Ozuna, Juanka, Brray, Едуардо Аламеда Торес, Джоузеф Джовани Делгадо и Хосе Антони Апонте.
 
Topic feat. Саша Алекс Слоун - "Saving Me"
 
Немският диджей Topic сподели с феновете си парчето "Saving Me". С този трак изпълнителят представя преработка на световния си хит "Breaking Me", специално създадена за Tomorrowland това лято. "Saving Me" е изцяло нова песен с различно послание и текст, съчетаваща уникалната продукция на Topic с вокалите на американската певица Саша Алекс Слоун.
 
 
"Изключително съм щастлив, че имах възможността да преработя "Breaking Me", тъй като тя е много специална за мен. Смело мога да кажа, че пътят, по който вървя в момента, никога нямаше да изглежда толкова обещаващ без нея и част от това пътуване е реализирането на моята мечта да свиря на Tomorrowland. Благодарен съм, че мога да отпразнувам този успех със  "Saving Me", която ме връща към началото на кариерата ми, но също така и разкрива развитието ми през последните няколко години," споделя Topic.
 
Оливър Хелденс feat. Кайли Миноуг - "10 Out Of 10"
 
Оливър Хелденс си партнира с денс-поп иконата Кайли Миноуг за "10 Out of 10" - чисто нов сингъл, който холандската електронна звезда описва като "най-мащабната му колаборация към момента".
 
 
Магическият бийт и синтезаторите на Хелденс се комбинират чудесно с виртуозните вокали на Кайли.
 
Labrinth - "Never Felt So Alone"
 
Labrinth представя новия си сингъл "Never Felt So Alone" с вокали от световната поп суперзвезда Били Айлиш. 
 
 
Labrinth създаде звуковия пейзаж на Euphoria, едно от най-вълнуващите, културно въздействащи и чупещи рекорди телевизионни предавания до момента, а "Never Felt So Alone" се появява за първи път във 2-ри епизод на Сезон 2, където главните герои Ру (изиграна от Зендея) и Джулс (Хънтър Шафър) се виждат в училище.
 
Дрейк – "Search & Rescue"
 
Дрейк представи първия си самостоятелен сингъл за годината - "Search & Rescue". То следва колаборацията му с ямайския певец Popcaan, "We Can Done", както и двата му албума от 2022 - Honestly Nevermind и Her Loss
 
 
Наскоро Дрейк бе хедлайнер на фестивала Dreamville в Северна Каролина заедно с Джей Коул, a през юни канадската звезда и 21 Savage започват едно от най-очакваните турнета за 2023.
 
Jonas Brothers - "Waffle House"
 
"Waffle House" е вторият сингъл от шестия студиен албум на Jonas Brothers, The Album, който излиза през месец май. С парчето Джо, Ник и Кевин разказват за съревнованието помежду си като братя, но също така си спомнят и за щастливите моменти. 
 
 
На 27 януари 2023 Jonas Brothers имаха интервю за списание Variety, в което описаха идеите зад предстоящата колекция, а "Waffle House" бе едно от заглавията, които разкриха.

Свързани новини

Великолепна комбинация

20.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

След спрян лиценз в TikTok

02.02.2024

Кайли Миноуг и Сиа с ново денс парче

31.01.2024

Изненада!

18.12.2023