#BestNewMusic: най-новото от Деми Ловато, Ozuna, DJ Topic, Кайли Миноуг, Jonas Brothers и още!

Деми Ловато – "Heart Attack (Rock Version)"
 
Парчетo на Деми Ловато от 2013 "Heart Attack" остава един от най-големите хитове в кариерата на певицата и една от трите солови песни на Деми достигнали до Tоп 10 на Billboard Hot 100. 
 
 
За да отпразнува 10-тата годишнината от премиерата на "Heart Attack", Ловато пусна рок версия на парчето, за първи път представена пред феновете на последните дати от турнето ѝ "Holy Fvck Tour".
 
Ozuna, Juanka, Brray - La Single
 
Латино суперзвездата Ozuna представя новия си сингъл, озаглавен "La Single", колаборация с Juanka и Brray. Ритмичният ърбан ритъм на песента става по-вълнуващ с всеки стих и с характерния стил на всеки изпълнител.
 
 
"La Single" е написана от Ozuna, Juanka, Brray, Едуардо Аламеда Торес, Джоузеф Джовани Делгадо и Хосе Антони Апонте.
 
Topic feat. Саша Алекс Слоун - "Saving Me"
 
Немският диджей Topic сподели с феновете си парчето "Saving Me". С този трак изпълнителят представя преработка на световния си хит "Breaking Me", специално създадена за Tomorrowland това лято. "Saving Me" е изцяло нова песен с различно послание и текст, съчетаваща уникалната продукция на Topic с вокалите на американската певица Саша Алекс Слоун.
 
 
"Изключително съм щастлив, че имах възможността да преработя "Breaking Me", тъй като тя е много специална за мен. Смело мога да кажа, че пътят, по който вървя в момента, никога нямаше да изглежда толкова обещаващ без нея и част от това пътуване е реализирането на моята мечта да свиря на Tomorrowland. Благодарен съм, че мога да отпразнувам този успех със  "Saving Me", която ме връща към началото на кариерата ми, но също така и разкрива развитието ми през последните няколко години," споделя Topic.
 
Оливър Хелденс feat. Кайли Миноуг - "10 Out Of 10"
 
Оливър Хелденс си партнира с денс-поп иконата Кайли Миноуг за "10 Out of 10" - чисто нов сингъл, който холандската електронна звезда описва като "най-мащабната му колаборация към момента".
 
 
Магическият бийт и синтезаторите на Хелденс се комбинират чудесно с виртуозните вокали на Кайли.
 
Labrinth - "Never Felt So Alone"
 
Labrinth представя новия си сингъл "Never Felt So Alone" с вокали от световната поп суперзвезда Били Айлиш. 
 
 
Labrinth създаде звуковия пейзаж на Euphoria, едно от най-вълнуващите, културно въздействащи и чупещи рекорди телевизионни предавания до момента, а "Never Felt So Alone" се появява за първи път във 2-ри епизод на Сезон 2, където главните герои Ру (изиграна от Зендея) и Джулс (Хънтър Шафър) се виждат в училище.
 
Дрейк – "Search & Rescue"
 
Дрейк представи първия си самостоятелен сингъл за годината - "Search & Rescue". То следва колаборацията му с ямайския певец Popcaan, "We Can Done", както и двата му албума от 2022 - Honestly Nevermind и Her Loss
 
 
Наскоро Дрейк бе хедлайнер на фестивала Dreamville в Северна Каролина заедно с Джей Коул, a през юни канадската звезда и 21 Savage започват едно от най-очакваните турнета за 2023.
 
Jonas Brothers - "Waffle House"
 
"Waffle House" е вторият сингъл от шестия студиен албум на Jonas Brothers, The Album, който излиза през месец май. С парчето Джо, Ник и Кевин разказват за съревнованието помежду си като братя, но също така си спомнят и за щастливите моменти. 
 
 
На 27 януари 2023 Jonas Brothers имаха интервю за списание Variety, в което описаха идеите зад предстоящата колекция, а "Waffle House" бе едно от заглавията, които разкриха.

Свързани новини

Певецът с първи солов албум от 13 г.

23.07.2024

Ново денс парче от Кайли Миноуг

15.07.2024

След повече от 20 години на върха...

27.06.2024

Нещо ново от Кайли Миноуг

26.06.2024

Кайли Миноуг дебютира с кънтри песен

05.06.2024