Тейлър Суифт се сгоди за приятеля си от 5 години?

Американската певица и актриса Тейлър Суифт се сгоди за британския актьор Джо Алуин, с когото се среща повече от пет години.
 
Слуховете за годеж започнаха да се разпространяват в средата на януари, когато двойката отиде на тридневно романтично пътуване до Корнуол. Информация за годежа беше публикувана от чуждестранни медии, но за него все още няма официално потвърждение, пише life.dir.bg.
 
Певицата и актьорът се опитваха да се скрият връзката си от обществеността, може би защото интимните отношения на Тейлър Суифт винаги са привличали вниманието на медиите.
 
От своя страна, Алуин явно предпочита затворения начин на живот, например в интервю за Vogue през 2018 той избягна да отговори на въпрос за личния си живот: "Разбирам, че хората искат да знаят за това. Но ние успяваме да го запазим в тайна. Най-накрая стигна до хората, но предпочитам да говоря за работа".
 
 
Джо Алуин е не само романтичен, но и творчески партньор на Суифт. Той е съавтор на няколко нейни песни от албумите Folklore и Evermore.
 
Името на Джо Алуин е добре познато на феновете на британското кино. Участва във филмите "Любимец", "Две кралици" и "Последното писмо от любимата ти". През 2022 актьорът може да бъде видян в драмата на Клер Денис "Звезди по обяд" и в телевизионния сериал "Разговори с приятели".
 
Преди Джо Алуин, певицата имаше няколко връзки с известни мъже, които обаче така и не завършваха щастливо: Том Хидълстън, Калвин Харис, Хари Стайлс, Джо Джонас, Тейлър Лотнър, Джон Майър и Джейк Джиленхол. Наскоро нейният роман с Джиленхол отново попадна в светлина на прожекторите, въпреки че връзката им приключи преди повече от десетилетие. През ноември Суифт пусна видеото "All Too Well", където намекна за непочтеното поведение на Джейк към нея.
 
В отговор феновете на певицата заляха с негативни послания актьора в социалните мрежи. И наскоро Джиленхол най-накрая коментира тази история: "Няма нищо общо с мен, това е нейната връзка с феновете. Това е нейният начин на изразяване. Артистите се вдъхновяват от личен опит, не обвинявам никого за това."

Свързани новини

Пореден успех!

01.12.2023

Конспирация или истина?

29.11.2023

Отново на върха

27.11.2023

Жега уби фенка на поп звездата

20.11.2023

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023