Adele завърши работата по третия си албум

Adele завърши работата по третия си албум. Британската певица работила усилено в студиото и почитателите й няма да чакат още дълго, за да се насладят на новия й албум, тъй като записите вече са готови.
 
"Албумът е записан и завършен. Теоретично може да бъде издаден утре, ако Adele пожелае", разкри запознат източник пред в. "Daily Star", пише бгнес. Твърди се, че Adele и звукозаписната й компания смятат да издадат албума без много шум и без рекламна кампания по подобие на албума, който Beyoncé пусна по-рано тази година.
 
"Планът е албумът да бъде издаден в цял свят чрез iTunes и да бъде пълна изненада, без никаква предварително представяне или рекламна кампания. Шокиращата тактика проработи удивително добре за Beyoncé и се смята, че новият албум на Adele е толкова очакван, че не се нуждае от дълга рекламна кампания", допълни източникът.
 
За момента проектът е строго пазена тайна и не е определена дата за издаване на албума. Той ще последва 21, който беше продаден в близо 30 милиона копия в цял свят. 

Свързани новини

И това не е най-лошото

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

Адел се завръща във Великобритания

03.02.2022

Тревожните слухове зачестиха

01.02.2022