Пуснаха допълнителни билети за концерта на Hugh Laurie

Ограничен брой билети на партера и в оркестрината за концерта на "доктора" с най-специфично чувство за хумор в света, Hugh Laurie, се пускат в продажба от днес. Това се налага поради големия интерес към концерта на 11 юли в зала 1 на НДК, когато актьорът ще стъпи за първи път на родна земя заедно със своя "The Copper Bottom band".
 
Допълнителните билети ще се продават в системата на ticketportal.bg, както и в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала Арена Армеец" и партньорската мрежа, съобщава бгнес.
 
Броени дни преди събитието стана ясно, че Hugh Laurie не е безразличен към мястото, където ще гостува и се интересува от местните новини. Ексцентричният актьор е поискал в гримьорната му да го чака "местен вестник", но на английски език. 
 
Hugh Laurie пристига в София с екип от 20 души, сред които и две прекрасни гласовити дами. Чудната Gaby Moreno от Гватемала и американската соул певица Jean McClain ще блестят сред останалите членове на "The Copper Bottom Band". Концертът на 11 юли в зала 1 на НДК е с начален час 19:30, а вратите за публиката ще бъдат отворени в 19ч. 

Свързани новини

Hugh Laurie с концерт в София на 11 юли

27.03.2014

Hugh Laurie издава втори албум през май

04.04.2013