Hugh Laurie с концерт в София на 11 юли

"Докторът" с най-специфично чувство за хумор в света, Hugh Laurie, пристига в България на 11 юли за концерт, част от световното турне по представяне на албума Didn`t It Rain. На сцената на зала 1 на НДК "Д-р Хаус" ще излезе заедно със своя The Copper Botton бенд.
 
Добил световна популярност с култовата си роля в сериала "Д-р Хаус", aктьор, продуцент, режисьор и писател, Hugh Laurie има и впечатляваща кариера на музикант и композитор. Именно с последните две роли се е заел най-сериозно напоследък многопластовият Hugh, който успя да впечатли всички меломани с двата си студийни албума: Let Them Talk (2011) и Didn`t It Rain излязъл през май 2013.
 
 
Израснал в люлката на джаза, Ню Орлиънс, Laurie се чувства привлечен от музиката още от ранна детска възраст, когато започва да развива широка палитра от музикални таланти – да пее, свири на пиано, китара, барабани, хармоника и саксофон.
 
През 2011 Warner Bros Records издава първия му албум Let Them Talk, вдъхновен от джаз и блус и представящ личното пътешествие на музиканта към дълбините на тази музика. Подобаващо оценен от музикалните фенове по целия свят, албумът става първо стъпало към успешна музикална кариера. А логичното продължение не закъснява – албумът Didn`t It Rain, тракове от който ще чуем на 11 юли в зала 1.
 
Билетите за концерта са вече в продажба на касите на НДК и онлайн на Ticketportal.bg и са на промо цени от 40 лв. до 90 лв. В продажба са пуснати и лимитиран брой VIP билети на цени от 100 до 120 лв.

Свързани новини

Пуснаха още билети за Hugh Laurie

07.07.2014

Hugh Laurie издава втори албум през май

04.04.2013