Madonna ще режисира нов филм

Madonna ще бъде режисьор на адаптацията на романа "Ade: A Love Story", която разказва за романса между една студентка и африканец.
 
Певицата, която направи режисьорския си дебют през 2011 с историческия романтичен филм "W.E.", ще стане зад камерата за адаптацията на романа на Rebecca Walker "Ade: A Love Story". Историята проследява преживяванията на писателката и се върти около една студентка, която се влюбва в млад африканец. Двамата правят планове да се женят и да заживеят в Кения. Плановете им за щастлив живот се разпадат, когато започва гражданската война, която може да ги раздели.
 
Продуценти на филма ще бъдат самата писателка, Jessica Leventhal и Bruce Cohen, известен с работата си по филми като "Американски прелести" и "Наръчник на оптимиста". Все още не се знае кой ще бъде сценарист.
 
В миналото певицата сподели, че е прибягвала до съветите на бившите си съпрузи Guy Ritchie и Sean Penn за работата си като режисьор на първия й филм. "Говорих с Sean за това как да направя филма. Той винаги ме подкрепя. Дадох сценария на Guy и споделих идеите си с него, защото той се интересува от филма от историческа гледна точка. Те никога не са ми давали конкретни насоки за това как да разкажа историята. Guy би ми дал технически съвет за камерите или кой оператор е по-добър за дадена сцена, само технически детайли", казва Madonna. 

Свързани новини

Мадона с нова версия на стар хит

08.08.2022

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата отново сама

27.04.2022

Мадона пуска афро ремикс на "Frozen"

02.03.2022