Мадона се раздели с младия си партньор

Мадона се е разделила с гаджето си Ахламалик Уилямс след три години връзка. На 63-годишната певица ѝ е "било трудно да поддържа романса" с 28-годишното си гадже, защото е много заета с работа.
 
Мадона започна да се среща с Ахламалик през 2019, четири години след като се запознаха по време на турнето й "Rebel Heart", като той беше един от танцьорите в трупата, припомня life.dir.bg. Мадж е известна с навика си да излиза с по-млади мъже, а често и нейни танцьори, които пресата нарича "момче-играчка". 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 
"Мадона в момента има доста натоварен социален живот, запълнен график, работи по предстоящия си биографичен филм, по нова музика и се грижи за семейството си. Нещата с Ахламалик не вървят от известно време. Има много любов между тях, но засега те са решили да се разделят", казва източникът.
 
Мадона търси своята по-млада версия за автобиографичен филм
 
Младежът се опита да стартира музикална кариера, докато беше с Мадона. Баща му Дру каза преди време, че смята, че певицата ще му помогне за това и че одобрява връзката им. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 
През 2021 Мадона, Ахламалик и всичките ѝ шест деца се насладиха на ваканция в Италия, където отпразнуваха 63-ия й рожден ден.

Свързани новини

Култови парчета празнуват юбилей

26.01.2023

Филмът за Мадона е спрян

25.01.2023

Мадона обяви ново световно турне

18.01.2023

Мадона пусна демо запис на песен

05.01.2023

Кралицата на попа постави рекорд

31.08.2022