Кортни Лав обяви, че Тейлър Суифт не е важна и не е интересна като артист

Вдовицата на Кърт Кобейн смята, че суперзвездата на поп жанра Тейлър Суифт не е особено интересна като артист. 
 
В ново интервю за The Standard фронтдамата на Hole каза, че творчеството на Суифт не е важно, а словесни удари понесоха още Мадона и Лана Дел Рей. Интересното е, че това се случва в момент, в който по Radio 6 Music и по BBC Sounds върви специално шоу на Кортни Лав (Cortney Love’s Women) за жените в музиката, които са я вдъхновявали през целия ѝ живот.
 
Тейлър Суифт вече е в класацията на милиардерите на "Форбс"
 
Идеята на въпросното шоу, което има общо осем серии, е да празнува постиженията на жените в музиката и да даде винаги уникалната гледна точка на Кортни. В последно време Кортни Лав дава много интервюта по тази тема, като последното такова беше за The Standard. Там обаче нещата претърпяха неочакван обрат и дамата показа рогата си за пореден път. 
 
Турнето на Тейлър Суифт предизвика дипломатически търкания в Азия
 
Ето дословен цитат от интервюто: "Тейлър Суифт изобщо не е важна. Най-вероятно много момичета се чувстват добре и сигурни в себе си като я слушат, твърде възможно е тя да е Мадона на новото време, но истината е, че като артист тя изобщо не е интересна." 
 
 
В миналото вдовицата на Кърт Кобейн (Nirvana) e споделяла, че за целия си живот е виждала само двама музикални гении – покойния ѝ съпруг и Лана Дел Рей. Оказва се обаче, че Лана е започнала сериозно да ѝ омръзва и е спряла да я харесва в края на миналата година: "Спрях да харесвам Лана Дел Рей, след като направи кавър на една песен на Джон Денвър. Определено мисля, че трябва да си вземе почивка от около седем години и да презареди батериите. Всичко до "Take Me Home, Country Roads" беше велико. Откровено ви казвам, че докато записвах последния си студиен албум, се наложи да спра да слушам Лана Дел Рей, защото ми влияеше ужасно много."
 
Тейлър Суифт получи поредна награда за най-продаван изпълнител
 
Кортни явно се е посъбудила накриво във въпросния ден, защото не подмина и Мадона, а с нея имат пословично бурни взаимоотношения от няколко десетки години. Още през 2007 г. Лав подложи на съмнение таланта на поп-дивата със следния пост в персоналния си блог: "Мадона е велика бизнес дама, но хайде стига – като артист тя е доста слаба и всички знаем това. Всъщност аз я харесвам, но като музикант е пълен смях." 
 
В новото интервю за The Standard може да прочетем следното: "Не харесвам Мадона и също така и тя мен не ме харесва. Много обичам филма "Отчаяно търся Сюзан" (1985 г.), но го харесвам повече заради Ню Йорк, а не заради самата нея."
Тейлър Суифт направи ''Супербоул'' историческо събитие
 
Кортни Лав засегна в интервюто си и друга голяма звезда – Бионсе и новия ѝ албум Cowboy Carter: "Много ми допада идеята, че Бионсе прави кънтри албум, защото тук става дума за това чернокожите жени да пробият в територии, които по традиция са отредени само за белите жени. Като албум и като музика не ми харесва чак толкова, но като идея и концепция е страхотен. Иначе не харесвам музиката на Бионсе."
 
Тейлър Суифт е личност на годината според сп. ''Тайм''
 
Ето как отговaря Кортни Лав на въпроса защо е избрала да живее в Лондон: "Вие се оплаквате, че имате някаква сериозна "полиция на мисълта", но това изобщо не е вярно. Нямате си представа колко по-зле е положението в Пoртланд или части от Лос Анджелис в САЩ. Тук, в тази страна, на мен ми е позволено да не съм съгласна с всички останали. Това е нещо, което в последно време не се чувствах свободна да правя. Тук мога да водя истински и смислени диалози и да прочета всевъзможни мнения на различни хора. Това ме накара да се влюбя още по-силно във Великобритания."
 
Кортни Лав винаги е била много странна птица, но няма как да не се съгласим с нея, че всеки човек би трябвало да има право на собствено мнение и да не бъде съден за това.
 
Симеон Чешмеджиев

Свързани новини

Рекорд след рекорд

25.04.2024

Ново 20

19.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Бионсе потопена в кънтри музиката

15.03.2024

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024