Стенли, Мария Илиева, Свилен Ноев и приятели в новата версия на "Приказка" на P.I.F.

На 25-ти април, четвъртък, "Приказката продължава" с концерт-промоцията на група P.I.F  в клуб Mixtape 5.
 
Момчетата ще представят чисто нова и силно емоционална версия на легендарната си песен "Приказка". Любов, светлина и бушуващи емоции на радост и тъга струят от новия запис, в който участва плеяда от популярни изпълнители, пътищата на които по един или друг начин са се пресекли с този на Димо. 
 
 
Графа, Мария Илиева, Михаела Филева, Свилен Ноев (Остава), Прея, Поли Генова, Стефан Вълдобрев, Стенли, Никеца, Марияна Добрева-Велева (Силует), Владо Михайлов, Ерсин (Jeremy?), Али Абдала (ALI) и Тодор Ковачев (Innerglow) застават пред микрофоните и камерата, с което засвидетелстват уважението и любовта си към Димо, и дават нов живот на емблематичната песен.  
 
 
"Решихме да съберем приятели, които са свързани с Димо, работили са с него и да запишем съвсем ново аудио и видео към песента "Приказка" заедно с тях. По ирония на съдбата, през 1998г. с Димо записахме парчето в студиото на Милчо Кацаров и сега, 26 години по-късно, записът на новия вариант отново се случи на същото място, което вече се казва Renewsound Productions", разказва Иван Велков – китарист и съосновател на P.I.F.
 
 
Със снимките на видеото се заема "Премиер Студио", а режисьор е един от близките приятели на Димо - Николай Мутафчиев. Премиерата на новия клип ще е непосредствено преди концерта на 25-ти април, след което бандата ще ни отведе на едно чувствено музикално пътешествие с най-любимите парчета от репертоара на P.I.F. 
 
Билети за концерта на цена от 20 лева могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg. Цената на място ще бъде 25 лева. 
 
Врати: 20ч. / Начало: 21.30ч. / Събитието е 18+
 

Свързани новини

Васил Найденов открива събитието

20.05.2024

Парчето е създадено специално за Ники

20.02.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Дни предеи концерта в НДК

17.11.2023