Пак съдят Мадона - заради твърде сексуални изпълнения на сцената

Като ѝ е тръгнало на дела на Мадона, няма спиране. Сега я грози ново такова, този път от раздразнен фен, според когото нейното турне "Celebration" било прекалено сексуално и неуважително към феновете.
 
 
Ранимото цвете се казва Джъстин Липелес и според обвиненията, които е отправил към звездата, посетителите на концерта са били направени свидетели на "порнография без предупреждение" и са били "принудени да гледат жени с голи гърди на сцената, които симулират сексуални сцени". Той още твърди, че Мадона е окуражавала хората в публиката да се събличат, макар че според останалите фенове, причината не е имала сексуален подтекст, а е била свързана с високите температури по време на концерта в залата (Мадона вече е коментирала, че предпочита жегата и е влизала в пререкание с екипа си, който е пускал климатиците на ниски температури).
 
Гаф: Мадона се скара на инвалид по време на концерт
 
Липелес имал претенции също и към самия концерт, тъй като в делото му се посочват още оплаквания от забавянето на началото на шоуто, твърдения, че звездата пее на плейбек, както и вече споменатите високи температури, които, според него, довели до това на него и други посетители да им прилошее.
 
През април беше прекратено друго дело срещу Мадона, за три забавени шоута, което, твърдеше обвинението, резултирало в това, че фенове, които "трябвало да стават рано за работа на следващия ден имали проблем да намерят транспорт до вкъщи след концерта".
 
Мадона падна по време на концерт в Сиатъл
 
Независимо от това обаче, Мадона наскоро приключи с огромен успех цикъла на турнето "Celebration", с концерт пред 1.6 милиона човека на плажа Копакабана в Рио де Жанейро - най-мащабният в цялата ѝ кариера.

Свързани новини

Мадона на 66

21.08.2024

Мадона отново работи над филма си

19.07.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024

Мадона покани Памела Андерсън на сцената

26.02.2024