Мадона падна по време на концерт в Сиатъл

Дори и за кралицата на попа поняга не всичко върви по план. През уикенда Мадона претърпя инцидент на сцената по време на турнето си "Celebration Tour" в Сиатъл. Тя падна на сцената по време на последното си шоу, но като един истински професионалист успя бързо да се съвземе и да продължи изпълнението си.
 
 
65-годишната поп икона изпълняваше песента "Open Your Heart" на стол, докато неин танцьор я дърпаше по сцената. Танцьорът обаче се хлъзна и падна, повличайки със себе си стола и Мадона на земята. Видеозапис от инцидента показва, че Мадона първоначално остава няколко секунди в легнало положение, но след това става и продължава да пее и да се шегува със себе си. Все пак за изпълнителката не е непознато падането на сцената. По време на наградите Brit през 2015 г. тя падна по стълбите по средата на изпълнението на песента си ''Living for Love''.
 
 
Дългоочакваното турне на Мадона предизвиква огромен интерес по различни причини. От една страна феновете ѝ по целия свят изкупуват жадно билетите. Тя обаче бе и съдена от недоволни зрители заради това, че неин концерт е закъснял неприлично много. Според екипа ѝ закъснението се дължи на технически проблем. В момента кралицата на попа е в средата на частта от глобалното си турне The Celebration Tour в САЩ и Канада, което започна през октомври миналата година. Следващото й изпълнение е насрочено в ''Rogers Arena'' във Ванкувър, Британска Колумбия, Канада в сряда. Походът, който отбелязва нейната четиридесетилетна кариера, ще завърши в ''Palacio De Los Deportes'' в Мексико Сити на 26 април.

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024

Мадона покани Памела Андерсън на сцената

26.02.2024

Мадона срещу феновете

29.01.2024

Съдят Мадона за закъснение за шоуто й

22.01.2024