Най-сетне: Риана работи по нов албум

Партньорът на Риана и баща на двете й деца рапърът A$AP Rocky сподели важни новини за изпълнителката. Той издаде, че тя работи по дългоочаквания девети студиен албум. В клип в интернет феновете попитаха 35-годишният рапър за албума и той просто отговори: ''Тя работи по него.''
Кога обаче той ще бъде готов - все още не е ясно. Звездата от Барбадос не е напълно сигурна как ще изглежда нейното бъдеще - но все още е развълнувана "за това, което предстои".
 
Наскоро Риана сподели: ''Аз съм в ера на открития. И може би това е преоткриване, защото толкова много се променя и някои неща са мимолетни. И някои неща тепърва ще бъдат открити, нали? И аз съм в центъра на всичко от това. Развълнувана съм за това, което предстои, защото имам усещането какво е то. Но не мога да го опиша с думи и знам, че пътуването ще бъде вълнуващо, за да стигна дотам. И това не е свързано само с модата или ежедневието ми... с музиката, всичко това! Наистина съм развълнуван да изследвам нещата в момента."
 
 
''Чувствам се отворен да изследвам, откривам, създавам неща, които са нови, неща, които са различни, неща, които са изчезнали, странни, може би никога няма да имат смисъл за моите фенове, хората, които познават музиката, която издавам. Просто искам да играя. Искам да се забавлявам с музиката.", споделя още изпълнителката на ''We found love''.
 
 
Риана не е издавала нова колекция от 2016 г., когато излезе "Anti". Въпреки многобройните слухове през изминалите години и уверенията на певицата, че работи по нов музикален проект, и до днес информация за него няма. Очакваше се тя да направи голямото си музикално завръщане миналата година, но попари всички надежди, когато в шоуто си в полувремето на Супербоул през февруари показа, че чака второ бебе. 

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Риана с първи концерт от 8 години насам

06.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024

Новият албум на Ариана Гранде

23.01.2024