Гаф: Мадона се скара на инвалид по време на концерт

Освен с невероятното шоу, турнето на Мадона ще бъде запомнено и със серията от гафове.
 
По време на един от концертите си, част от The Celebration Tour, 65-годишната певица направи огромен гаф, засрамвайки се пред публиката. Кадри уловиха момента, в който Мадона пита един от присъстващите: "Какво правиш седнал? Какво получаваш като седиш?"
 
Думите ѝ биха имали резон, ако не беше фактът, че фенът ѝ седи не по свое желание, а защото е в инвалидна количка. След като певицата почти спря шоуто, за да му се скара, тя бързо осъзна грешката си и се опита да я замаскира с чувство за хумор. "Явно не съм политкоректна. Извинявам се", каза тя от сцената и заяви, че се радва, че почитателят ѝ я е уважил и е дошъл на неин концерт. Моментът обаче е уловен от присъстващите, които побързаха да качат заснетото в социалните мрежи.
Част от потребителите осъдиха реакцията на Мадона, като заявиха, че коментарът ѝ звучи обидно спрямо човека. Други обаче я защитиха, заявявайки, че тя не е могла да знае тази подробност. Трети пък се оплакаха, че също са ставали "за смях", но не конкретно от Мадона, а по-скоро от нейния екип, който стои неотлъчно на сцената до звездата.

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър Суифт предизвика скандал в Азия

08.03.2024

Мадона покани Памела Андерсън на сцената

26.02.2024

Неприятен инцидент

20.02.2024

Мадона срещу феновете

29.01.2024