Как Мадона отговори на обвиненията за късното начало на концертите си

Мадона отговори на обвиненията, заведени от двама фенове за късното начало на концертите ѝ от турнето ''Celebration'' в "Barclays Center" в Ню Йорк. Миналата седмица Майкъл Фелоуз и Джонатан, които са купили билети за шоуто на 13-ти декември, заведоха дело срещу поп иконата заради това, че концертът ѝ започнал с два часа по-късно от обявеното.

В иска се казва, че двойката "не би платила за билети", ако е знаела, че шоуто ще приключи толкова късно. Посочва се още, че "много притежатели на билети, които са посетили концерта в делничната вечер, е трябвало да станат рано, за да отидат на работа и/или да се погрижат за семейните си задължения на следващия ден". Те съдят "Лайв Нейшън" и "Барклис Сентър" за "безразсъдно упражняване на фалшива реклама, небрежно въвеждане в заблуждение и нелоялни и измамни търговски практики".

Сега представителите на Мадона и организатора на турнето Live Nation разпространиха съвместно изявление, в което изразяват намеренията си да "защитят енергично този случай". Според Billboard, страните обясняват забавянето на технически проблем, възникнал по време на саундчека за датата на 13-ти декември.

''Шоутата в Северна Америка започнаха в "Barclays" в Бруклин, както беше планирано, с изключение на технически проблем на 13-ти декември по време на звуковата проверка'', се казва в изявлението. ''Това доведе до забавяне, което беше добре документирано в медиите по това време. Възнамеряваме енергично да защитаваме този случай''.

В изявлението се посочва също, че неотдавнашната европейска част от турнето е ''получила възторжени отзиви'', въпреки че Guardian подчертава, че няколко от концертите на Мадона в лондонската "O2 Arena" са били ''отложени или съкратени'' поради технически проблеми. От "Барклис Сентър" все още не са отговорили на иска.

Междувременно турнето ''Celebration'' продължава. През последните дни певицата се завърна в Ню Йорк за шоу в "Медисън Скуеър Гардън".

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024

Мадона покани Памела Андерсън на сцената

26.02.2024

Неприятен инцидент

20.02.2024

Съдят Мадона за закъснение за шоуто й

22.01.2024