Мадона отново закъсня за концерт и ядоса феновете

Фенове на Мадона съдят американската певица за закъснение с повече от два часа за шоу миналия месец в Ню Йорк, според съдебни документи.

Двамата недоволстващи, Майкъл Фелоус и Джонатан Хадън, твърдят, че 65-годишната поп звезда се е появила на сцената в "Barclays Center" в Бруклин на 13 декември след два часа и 15 минути чакане, а концертът трябвало да започне в 20:30 ч. Така накрая приключил около 01:00 ч.В жалбата се казва, че те "не биха платили за билети", ако знаеха, че ще приключи толкова късно. Делото гласи, че "много притежатели на билети, които са посещавали концерти през седмицата, е трябвало да стават рано, за да отидат на работа и/или да се погрижат за семейните си задължения на следващия ден". Те съдят промоутъра Live Nation и залата Barclays Center за "фалшива реклама, небрежно невярно представяне и нечестни и измамни търговски практики". Размерът на щетите, понесени от жалбоподателите, не се уточняват. 

''Ответниците не са уведомили притежателите на билети, че концертите ще започнат много по-късно от началния час, отпечатан на билета и както е обявено, което доведе до това притежателите на билети да чакат с часове'', се казва в документа.

Съдебните документи също така казват, че Мадона ''има дълга история на пристигане и започване на концертите си със закъснение, понякога с няколко часа'', цитирайки примери, включително нейното турне "Rebel Heart" през 2016 г., турнето ѝ "Madame X" през 2019-2020 г. и предишни турнета, където поп звездата непрекъснато започвала концертите си с над два часа закъснение.

Това не е първият път, когато феновете възразяват срещу закъснението на певицата за концерти, а през 2019 г. фен заведе дело за забавяне на шоу в САЩ, но той доброволно се отказа от жалбата малко по-късно. През същата година Мадона сподели своя публикация на живо на сцената, в която каза на феновете:

''Има нещо, което всички трябва да разберете. А то е, че една кралица никога не закъснява.''

Разпродаденото турне "Celebration" на Madonna събра най-големите ѝ хитове и  включва повече от 40 песни от кариерата ѝ. С него тя отпразнува 40-ата годишнина от големия си пробив със сингъла "Holiday". Обиколката мина през САЩ, Канада и Европа.

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024

Мадона покани Памела Андерсън на сцената

26.02.2024

Неприятен инцидент

20.02.2024

Мадона срещу феновете

29.01.2024