Мадона търси своята по-млада версия за автобиографичен филм

Кралицата на попа Мадона ще се претвори в автобиографичен филм.

Звездата пусна клипче в Instagram, на което танцува върху собствената си песен -"Burning Up" от 1983 г., докато разпуска от "сюреалистичното" преживяване, което за нея е кастингът за филма. Със сигурност чувството е странно - звездата все пак търси своето по-младо Аз. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

 

Това, което знаем за филма е, че освен сценарист и продуцент, Мадона ще бъде и режисьор. Естествено всички много се вълнуват коя ли ще е актрисата, която ще изиграе Мадона. Една от спряганите за ролята напоследък е Джулия Гарнър. 

Джулия Гарнър

Поп звездата е работила дълго върху историята, която се очаква да ни разкаже за първите стъпки на Мадона на сцената в Ню Йорк, до бляскавата кариера на една от най-големите и успешни певици на всички времена.  

Според Мадона, филмът ще бъде "визуална автобиография", в която очакваме, че музиката ще бъде другият главен герой по подобие на биографичните филми "Rocketman" за (на) Елтън Джон и "Bohemian Rhapsody" за Queen. И в двата случая легендарните музиканти са съпродуценти и съсценаристи.

А легендарният статут на Мадона е безспорен! Въпреки огромната конкуренция през годините, тя все още държи рекорда за най-много сингли номер едно на жена изпълнителка. Освен това певицата има най-много албуми номер едно в Обединеното кралство в историята - общо 12.

Свързани новини

Кралицата на попа постави рекорд

31.08.2022

Мадона с нова версия на стар хит

08.08.2022

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата отново сама

27.04.2022