Музикалният проект "Бог Рок" с Филип Аврамов с авторски дебют - "Чуваш ли ме"

"Чуваш ли ме" е първата авторска песен на музикалния проект "Бог Рок" и актьора Филип Аврамов. 
 
Сбъдната мечта на музикантите Калин Вельов (барабани, вокал), Цветан Андреев (китара, вокал), Марияна Добрева (бас, вокал) и Михаил Шишков (пиано) е да интегрират театър в музиката си, а на актьора Филип Аврамов - да пее и свири в театъра.
 
 
Артистичният сбор от желания намира израз в спектакъла "Бог Рок" и серия от авторски песни, с които проектът стартира и записите на първия си албум. Сингълът "Чуваш ли ме" по текст и музика на Калин Вельов е поетична поп-рок мелодия, която разкрива всички нюанси от живота на окования в любовна емоция актьор. И на сцената, и в живота.
 
Всички авторски песни на проекта могат да бъдат чути в спектакъла "Бог Рок". Даниел Рашев създава свежарски текст с много хумор и екип-гаранция за качество, в който централно място заема човекът, който може да разсмее всеки – Филип Аврамов, плюс пожара на сцената Калин Вельов. Вече знаем, че Филип може да пее и да танцува невероятно, но тук, освен на китара, ще свири и на хармоника и ако и това не ви е достатъчно, то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на… "Дяволската музика". 
 
Всъщност, именно тя – музиката – е и главното действащо лице. Онази, "забранената", от 60-те и 70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като "забранения плод" става все по-търсена и слушана. Бунтарско и изпълващо с кеф, настроението на "Бог Рок" е подплатено от музиката на Muddy Waters, Nirvana, Джо Кокър, Whitesnake, Джеймс Браун и още много рок и блус идоли.
 

Свързани новини

Нов дует на Калин Вельов

23.01.2023

Нова песен от Калин Вельов и Amazonia

03.11.2021

Калин Вельов посреща лятото с латино

14.05.2021

Калин Вельов&Йоанна Драгнева с нов дует

07.02.2020

Калин Вельов и Йоанна Драгнева с дует

06.12.2016