"Когато пея" събира в дует Калин Вельов и Мария Аврамиди

"Когато пея" влиза в плейлиста на новия сезон, маркирана от яркото присъствие на Калин Вельов и певицата с гръцки произход Мария Аврамиди. 
 
Песента е по музика, текст и аранжимент на Вельов и носи емблематичните за музиканта позитивни емоции, сила и енергия, които не може да се опишат с думи. Трябва да се изпеят.  
 
""Когато пея" е създадена, за да напомни една проста житейска философия", споделя Калин Вельов. "Трябва да мислим положително, да следваме пътя си, независимо от всичко, което се слува в живота ни. Доброто настроение, усмивката и позитивните мисли са енергията, което би трябвало да ни води напред и да следваме мечтите си."
 
 
Песента "Когато пея" събира в музикален тандем Калин Вельов и очарователната Мария Аврамиди. Това не е първата артистична среща между двамата. Мария е вокалист и на бразилската латино денс формация Amazonia, продуцирана от Вельов. Изгарящо е партньорството им на сцената, в екзотичните ритми на Amazonia, когато редом до тях застават и латино артисти от Бразилия, Аржентина, Ангола и Нигерия.
 
"Когато пея" среща Калин и Мария и с друг популярен артист. В записа на песента и в снимките на видеоклипа към нея се включва и латино-джаз басиста Борис Таслев. Стилът му влиза в музикална колаборация с майсторския щрих на Вельов, който записва всички останали музикални инструменти в проекта. 

Свързани новини

"Бог Рок" с авторски дебют

17.02.2022

Нова песен от Калин Вельов и Amazonia

03.11.2021

Калин Вельов посреща лятото с латино

14.05.2021

Калин Вельов&Йоанна Драгнева с нов дует

07.02.2020

Калин Вельов и Йоанна Драгнева с дует

06.12.2016