Akon: "Приключих с Lady Gaga, защото кариерата й залязва"

Хип-хоп певецът Akon твърди, че прекратяването на отношенията му с екстравагантната изпълнителка Lady Gaga се дължи на залеза в нейната кариера.
 
Според признанията на звездата Lady Gaga вече не е толкова популярна колкото е била преди и определено е загубила предишния си блясък и слава. "Прекратих отношенията си с Gaga навреме, тъй като нейната кариера изобщо не е това което беше. Тя залязва", коментира в интервю Akon. "Когато аз бях на дъното и усетих, че няма изход, от който да изляза невредим, продадох дяловете си и излязох от бизнеса преди да е станало твърде късно", добавя звездaта. Преди години певецът работеше съвместно с Gaga по създаването на първия й албум The Fame и помогна на звездата при написването на хита "Just Dance". "Успехът на ARTPOP не е толкова голям, затова и се махнах".
 
Преди време Gaga сподели с феновете си, че кариерата и парите са причина тя да загуби много от хората, които е обичала и смятала за приятели. "Никога не съм вярвала, че след толкова години усилена работа, тези, които наричах приятели и партньори, ще ме оставят точно когато най-много се нуждаех от тях. Загубих много от любимите си хора заради алчността им към парите", сподели звездата с феновете си на личния си сайт.

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021