Lady Gaga е била изнасилена като тийнейджърка

Lady Gaga разкри, че е била изнасилена, когато е била тийнейджърка и са й били нужни години терапия, за да преодолее психическата травма, пише бгнес.
 
28-годишната певица разказва, че е била обект на сексуално насилие на 19 години. Не влиза в детайли, но казва, че насилникът й е бил с 20 години по-възрастен. "Излизах от католическо девическо училище и бях адски наивна. Когато започна да се случва, си помислих "О, това ли е, което големите правят?" Едва години по-късно, когато попаднах отново на него съвсем случайно, се вцепених, не можех да дишам. Чак тогава си дадох сметка какво всъщност се е случвало с мен. Не казах на никого. Не си го признавах и на себе си дълго време", разказва тя в интервю по радиото за известния водещ Howard Stern.
 
После дошли проблемите с алкохола, наркотиците и вече отричането станало безпредметно. "Казах си, че не мога да продължавам да си причинявам това", спомня си тя. "Защото иначе нямаше да изчезне, нямаше да се оправя, нямаше да оцелея. Музиката ми помогна много. Годините на терапия също. Сега мога да погледна на нещата от разстояние и съм много по-добре." 
 
Певицата така и не подава жалба в полицията. Отказва да назове и името му: "Отказвам да ме дефнират от едно мое преживяване. Няма да позволя никой никога да каже, че всичко креативно и интелигентно, което съм направила, е било просто реакция на подтиснати емоции, предизвикани от един боклук в миналото ми", категорична е тя.
 
Има обаче предположения кой е насилникът - това намекна Ke$ha, която обвини бившия си продуцент Dr Luke в насилие когато е била на 18 и в туитър намекна, че една от жертвите му е й Gaga. Говорител на Dr Luke, който продължава да отрича всички обвинения, реагира остро на новото обвинение: "Luke е срещал Lady GaGa два пъти, за по-малко от половин час общо - никога не е бил насаме с нея, нито я е докосвал. И нито една от двете им срещи не съвпада с времето, за което Ke$ha говори."

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021