Pharrell Williams получи звезда на "Алеята на славата" (галерия)

Pharrell Williams откри в четвъртък своя звезда на "Алеята на славата" в Лос Анджелис, описвайки музиката като "гръбначния стълб на живота си".
 
"Pharrell е гений, музиката му оказва влияние върху живота на толкова много хора", каза телевизионната звезда Ellen DeGeneres по време на церемонията в Холивуд, описваща музиканта като "нежна душа", осведомява бгнес. "Написах стихотворение в твоя чест, защото си помислих, че може да направиш песен и бихме могли двамата да направим пари", пошегува се русата водеща. 
 
Pharrell Williams след това взе думата и каза, че е "изключително благодарен" за тази чест. "Аз, който съм роден във Вирджиния Бийч, нямах и представа докъде ще ме доведе любовта към музиката", каза 41-годишният певец с младежко лице. Williams има продадени 100 милиона копия от песни: 10 милиона само за "Happy", която му донесе номинация за Оскар за саундтрака на филма "Аз, проклетникът 2".
 
Той има и седем награди Грами, най-високото отличие в музикалната индустрия, включително и за дългогодишната си съвместна работа с Chad Hugo, с който създава продуцентското дуо The Neptunes в края на 90-те години.

Свързани новини

Обявиха саундтрака на десетилетието

25.11.2019

Pharrell записа песен за след 100 години

16.11.2017

Осъдиха Thicke и Pharrell за плагиатство

11.03.2015

Snoop Dogg с нов албум напролет

20.02.2015

И Pharrell Williams на форума в Давос

20.01.2015