ТОМА и приятели подгряват Коледния дух с чисто ново парче

Новата песен на младия рокаджия се казва "Сподели Коледа“ и е посветена на топлите празници в края на годината. 
 
Както се изразява и самия Тома: “Проектът е изцяло акустичен, с две думи: сгряващ глас и нежни китари, в лицето на много близки за мен приятели музиканти – Бисер Иванов, Георги Янев, Темелко Темелков – Томи и разбира се, Иван Попов – Ванката. Записите се случиха буквално за два дена, като през цялото време в студиото цареше изключително позитивна и приятелска атмосфера, която ще видите и усетите във клипа на парчето!“. Видеото всъщност представлява мейкинг на случилото се във звукозаписното студио.
 
 
След успеха на последния си сингъл – "Парашут“, певеца решава да намали оборотите и да сподели с хората магията на коледните празници, като призовава да бъдем добри и да споделяме щастието именно днес, с близки, приятели, роднини и дори със самотните хора на улицата, за които празник също има, както пише и в текста на песента, чийто автор е самият той. 
 
Като подарък за феновете тази година музикантите решават да пуснат новото си коледно парче с безплатен даунлоуд от профила им в SoundCloud, така че всички заедно да подгреем Коледния дух със ТОМА и "Сподели Коледа“!

Свързани новини

Чуй новия сингъл на Matchbox Twenty

11.05.2023

Matchbox Twenty се завръщат

27.03.2023

Коледа дойде с новия албум на Роб Томас

26.10.2021

Сантана и Роб Томас с нова песен

12.10.2021

Тома Здравков с нова песен

16.03.2021