“Dangerous” на David Guetta стана #1 в България

Песента “Dangerous” на David Guetta (feat. Sam Martin) е #1 в България, показват данните от New Media Lab. Хитът на френския диджей влезе в класацията в края на месец октомври и постепенно се изкачи до върха, оглавявайки едновременно и радио чарта. Той е начело и в Топ 30 на Радио Fresh!
 
“Dangerous” прави изключение от утвърденото звучене на диджея. Със своя бийт в средно темпо сингълът определено оставя силно впечатление. Започвайки с едва уловимия звук на пиано и струни, парчето изведнъж разкрива силния глас на Martin. Песента е въртележка от синтезатор FX, който проправя пътя на вдъхновената от фънка бас китара, докато електронното звучене прелива в музиката на класическите инструменти. “Dangerous” е песен, която разкрива способността на Guetta да съчетава качествената денс музика и покоряването на класации – умение, което го прави един от най-успешните диджеи в света.
 
Парчето “Dangerous” е част от новия албум на David Guetta Listen, който излезе на 24 ноември и обединява три години продуцентска работа с желанието на David да създава записи, които се харесват, както на огромната му армия от фенове, така и на останалата част от аудиторията.
 
За видеото към сингъла David се спира на големи имена като това на популярния актьор James Purefoy. Purefoy влиза в ролята на състезател във Формула 1, чийто най-голям съперник за победата е самият David Guetta. Режисьор на клипа е Jonas Åkerlund, който стои и зад визуализациите към две от последните парчета на Coldplay – “Magic” и “True Love”.
 
Албумът Listen на David Guetta е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

В очакване на звездно бебе

17.11.2023

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021