Ronaldo скъса с Irina Shayk, вече е с нова любов

Звездата на Реал Мадрид Cristiano Ronaldo потвърди официално, че се е разделил с дългогодишната си приятелка Irina Shayk, пише бгнес.
 
"След пет години връзката ми с Irina Shayk приключи. Вярваме, че тази стъпка е най-добрата и за двама ни", каза Ronaldo в официално изявление, изпратено само на Асошиейтед Прес. Носителят на Златната топка уточнява, че прави изявлението, за да спре спекулациите около връзката им и личния му живот. В изявлението няма други подробности. Двамата имат изключително успешни кариери, а връзката им пълнеше списания и вестници по цял свят. Смята се обаче, че двамата не са живели заедно, тъй като Ronaldo е в Мадрид, а Shayk пътува из целия свят, заради ангажиментите си. Ronaldo има четиригодишен син, който се казва Cristiano-младши, но майката на детето не е известна и се смята, че е от сурогатна майка.
 
Cristiano Ronaldo обаче бързо се отърси от мъката по Irina. Според публикаци в испанската преса носителят на Златната топка е започнал отношения с испанската журналистка Lucia Villalon, която работи и за телевизионния канал на Реал Мадрид. Предполагаемата нова приятелка на Ronaldo Villalon публикува в Туитър снимка, на която е до португалеца в самолета след церемонията в Цюрих. 
 

Свързани новини