Otilia се превръща в талисман на Румънеца и Енчев

Румънската дива Otilia, която стана световноизвестна с хита си "Bilionera”, ще бъде кадемът на новия парти дом на Румънеца и Енчев в Бургас, който отваря врати този петък – 23.01. 
 
Певицата ще е първият популярен чуждестранен изпълнител, който ще гостува дни след откриването на заведението на рапърите. Otilia ще пее в Da Club на 30.01. Именно заради появата й едва в началото, Румънеца и Енчев я възприемат като свой талисман и се надяват покрай нея да им тръгне на красиви жени, танци до зори и хитови изпълнения във всякакъв смисъл. Хип-хоп дуетът не за първи път ще се срещне с хубавицата. Тъй като са останали очаровани от предишните й участия, които са организирали, Румънеца и Енчев са избрали именно нея за талисман на новото си заведение.
 
Добре познатия хит  на изпълнителката, "Bilionera", е първенец в музикалните класации на Турция, България, Монако, Япония, Румъния и Македония. Otilia е родена на 13 юни 1992. В началото на кариерата си избира творческия псевдоним Bijue, но след като става ясно, че американска актриса вече е взела това име, през 2013 румънката се спира на по-благозвучното Otilia. 
 
През май 2012 записва "All the stars”, а през август вече снима клип към него. Година по-късно излизат на бял свят и песните "French Kiss", "Russian dream” и "On fire”. 

Свързани новини

Дуото отново е тук!

07.07.2023

Румънеца и Енчев с ново парче - "Готин"

15.02.2016

Румънеца и Енчев пак в центъра на купона

14.01.2016

Румънеца и Енчев - "Стъпки пясъчни“

28.07.2015

Нова песен от Румънеца&Енчев,Greg Bannis

03.04.2015