Румънеца и Енчев и Greg Bannis от Hot Chocolate творят за дамите

Хип-хоп дуетът Румънеца и Енчев и бившият вокал на Hot Chocolate - Greg Bannis отново се събраха покрай общата си страст – хубавите жени и големите комфортни коли. Именно от тези две споделени влечения се роди и новото им съвместно парче "My Love Is Your Love".
 
 
Песента е посветена на по-нежната половинка от човечеството, а припевът й е създаден още преди две години, докато Румънеца и Енчев и Greg се возят в деветметрова лимузина, след общ концерт в България. "My Love Is Your Love", която изцяло е по текст и музика на хип-хоп изпълнителите, разкрива една тяхна неподозирана страна – романтиката. В текста се пее за чистата любов, която може да надживее и надскочи материалните неща. Румънеца и Енчев, които са известни с любовта си към смесване на стилове и сега са показали новаторство - за първи път в аранжимент се съчетават рагатон с електронно звучене. 
 
Това не е единствената обща музикална изява на Румънеца и Енчев с бившия вокал на Hot Chocolate. Миналата година дуетът и Greg взривиха клубовете с хита "Sexy You", в чието видео видяхме и носителки на титлата Мис България Славена Вътова и Габриела Василева. Момчетата обещават да продължат със селекцията на красавици за следващо видео. 

Свързани новини

Румънеца и Енчев с ново парче - "Готин"

15.02.2016

Румънеца и Енчев пак в центъра на купона

14.01.2016

Румънеца и Енчев - "Стъпки пясъчни“

28.07.2015

Otilia e талисман на Румънеца и Енчев

20.01.2015