Robert Pattinson се сгоди?

Почитателките на Robert Pattinson са отчаяни и обезкуражени. Красавецът вампир от "Здрач" се е сгодил с приятелката си Tahliah Barnett, известна като FKA Twigs.
 
Новината изтърва колега на годеницата, певецът T-Pain, в разговор с изданието "Vulture". В един момент в разговора станало дума ще участва ли Tahliah в записа на новия албум на T-Pain. Певецът отвърнал, че най-вероятно тя няма да може, защото наскоро се е сгодила. "Да, с Robert... Не знам дали тя би искала това да се разбере", отбеляза певецът.
 
Впоследствие той се опита да се оправдае на страницата си в Туитър, че изявлението му било първоаприлска шега, но сп. "People" потвърди годежа чрез двама свои информатори. Засега Pattinson и FKA Twigs не коментират нищо. Говори се обаче, че сватбата им ще бъде през лятото и че искат церемонията да е неформална. 
 
Двамата прекараха празниците със семейството на 28-годишният актьор в Англия и източници разкриват, че двете сестри на Robert, Lizzy и Victoria, обожават приятелката му и одобряват връзката на брат си с 27-годишната изпълнителка. Двамата се събраха покрай общата си любов към музиката и се срещат вече 7 месеца.

Свързани новини

Robert Pattinson планира малка сватба

07.05.2015

Ако звездите приличаха на фен рисунките

09.06.2014

Perry и Pattinson са само приятели

06.08.2013