Чуй сингъла "Усещам още“ на Сантра и Лора Караджова (видео)

Двете любимки на българския хип-хоп зареждат лятото с ударна доза емоции и сексапил в новата си колаборация. Песента на Сантра, с участието на Лора Караджова "Усещам още“ вече има и видео. Музиката е дело на Васко Иванов-Декстър и Сантра, а текстът написва ар-енд-би певецът Бобо.
 
Нажежената атмосфера присъства и във видеото на режисьора Павлин Иванов–BASHMOTION, което представя певиците в различни картини – от горещи и влажни тропически нощи, атрактивни коли, вдигащи пушек гуми и високи скорости. В оформянето на впечатляващата визия на двете певици участва и самата самата Сантра. Специалните фолклорни и елфически елементи в стайлинга на двете певици пък са модната препратка към аранжимента. Хореографията на танците във видеото е поверена на Макоса Ностра.
 
 
"С Лора си говорим да направим нещо съвместно от много време и моментът дойде. Работихме упорито по проекта и аз съм много доволна от резултата – не само защото е наша песен, а защото е нещо наистина качествено“, споделя Сантра. Наскоро певицата направи друга колаборация  – "Не ми убивай кефа“ заедно с Криско.

Свързани новини

Ново парче от Кристо и Лора Караджова

31.01.2024

Сантра и Choko се вихрят в ново видео

31.07.2020

Сантра - "Целият свят"

09.01.2019

ММ ТВ отбелязва 20 години с концерт

17.03.2016

Сантра с нова песен с Криско

08.04.2015