Пускат последни билети за концерта на Eros Ramazzotti

Вече са в продажба последните 1500 броя седящи места за концерта на Eros Ramazzotti в Арена Армеец на 26 септември, съобщиха организаторите. Билетите са на цени от 60 и 70 лв.
 
Мярката се налага поради огромния интерес от страна на родната аудитория към събитието. Седящите места, които до момента бяха в продажба, свършиха четири месеца преди гостуването на най-голямата италианска звезда в София. Все още могат да бъдат закупени и билети за правостоящи на терена, както и за специалния “fan pit”, разположен пред сцената и предназначен за всички фенове, които искат да бъдат най-близо до любимия си изпълнител.
 
 
Световното турне на Eros Ramazzotti, с което ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената с шоу, събрало на едно място най-големите му хитове, стартира през есента. В Италия билетите за концертите във Верона и Милано бяха разграбени часове след пускането им в продажба, затова Eros обяви допълнителни дати, за да могат всички желаещи фенове да го видят на живо. София ще стане част от обиколката на 26 септември. 
 
Последните пропуски за концерта на Eros Ramazzotti в Арена Армеец могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online на eventim.bg.

Свързани новини

Ерос Рамацоти с нов сингъл

29.08.2022

Билетите за Ерос - вече в продажба

23.06.2022

Eros Ramazzotti пристигна в България

01.10.2019

Нов албум от Eros Ramazzotti

23.11.2018

Eros Ramazzotti - "Vita Ce N'è"

21.11.2018