Anastacia пуска колекция с най-добрите си хитове

Музикалната икона Anastacia подготвя сборен албум, озаглавен Ultimate Collection, който ще излезе на 30 октомври т.г. от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.
 
С повече от 30 милиона продадени албума по целия свят, Anastacia е един от най-разпознаваемите и емблематични гласове на съвременната музикална сцена. Песни като "I’m Outta Love" и "Left Outside Alone" са истински класики в поп музиката. Колекцията с най-доброто от нейната дискография излиза малко повече от година след премиерата на последния й студиен албум Resurrection. Албумът влезе в Топ 10 на британската класация (петият проект на певицата в UK Top 10) и за пореден път утвърди звездата като едно от най-големите имена в музиката през последните 2 десетилетия. 
 
Ultimate Collection отбелязва и завръщането на Anastacia в Sony Music, с който започна световната й кариера. Певицата дебютира през 2000 с "I’m Outta Love", който се превърна в тотален хит по целия свят. 2015 отбелязва и голямото завръщане на Anastacia на сцената със световното турне Resurrection World Tour, което включва 80 дати. 
 
“Чувствам се истински благословена с тази нова страница в живота ми. Безкрайно съм благодарна, че отново работя със Sony, звукозаписната компания, която направи всичко това възможно още от първия ден в кариерата ми. Връщам се 15 години по-късно, аз съм вкъщи и не бих могла да бъда по-щастлива”, казва в официалното си изявление Anastacia. 

Свързани новини

Певицата Anastacia инкогнито у нас

01.04.2019

Пада концертът на Anastacia у нас

12.06.2018

Anastacia ще пее в София на 1 юли

08.03.2018

Anastacia пуска best колекция

10.11.2015

Anastacia - "Take This Chance"

07.10.2015