Taylor Swift ожъна наградите на MTV

Певицата Тейлър Суифт (Taylor Swift) спечели четири приза на церемонията за видео музикалните награди на MTV.

Трофеите на Суифт са за най-добро поп видео и най-добро видео на изпълнителка за "Blank Space" и за видео на година и най-добро сътрудничество за "Bad Blood" с участието на рапъра Кендрик Ламар. Певицата имаше девет номинации за видео музикалните награди на MTV.

В категорията за видео на изпълнител отличието спечели британският диджей Марк Ронсън за хитово парче "Uptown Funk", записано в сътрудничество с певеца от САЩ Бруно Марс.
Рапърката Ники Минаж грабна приза за най-добро хип-хоп видео за "Anaconda", надделявайки над Кендрик Ламар, Уиз Калифа, Биг Шон и дебютанта Фети Уап, отличен с награда за обещаващ изпълнител.
Наградата за най-добро рок видео беше присъдена на "Фол аут бой" за клипа към песента "Uma Thurman".
Сред запомнящите се моменти на церемонията в театър "Майкрософт" в Лос Анджелис беше изявлението, макар и неясно колко сериозно, на рапъра Кание Уест, че през 2020 г. ще се кандидатира за президент на САЩ.

Най-екстравагантна от певиците бе Майли Сайръс, която премина по червения килим с пола украсена с бляскащи камъни, към рокля, която едва скриваше гърдите й само чрез две позлатени ленти.

Свързани новини

Шакира направи грандиозно шоу

15.09.2023

Търси се журналист с ресор "Тейлър Суифт

14.09.2023

MTV EMA 2022: Кои са наградените

14.11.2022

Церемонията е на 13-ти в Дюселдорф

02.11.2022

Кои са звездите на наградите на MTV

05.11.2021