Графа направи премиера на новия си клип "Моменти“ (видео)

Верен на своя стил, Графа открива есенния сезон с нов сингъл с електро-поп звучене и вдъхновяващ текст. “Моменти” е името на песента, за която още с първото слушане си казваме, че тя e едновременно модерна, но и по-различна от всичко, което звучи в ефира напоследък и ни се иска да я слушаме отново и отново. 
 
 
За написването й Влади Ампов споделя: "Демото на музиката отлежава от известно време в главата и компютъра ми. Написах го и знаех, че текстът на тази песен ще я направи жива и различна. Не бързах да го мисля, исках сам да дойде и това се случи през лятото, когато си дадох сметка, че животът ни се състои от моменти – хубави, вълнуващи, различни, запомнящи се. Живеем в динамично време, в големия град, заобиколени от много хора и едновременно с това - затворени в дисплеите на мобилните ни устройства. С текста искам да накарам хората да ценят, да преживяват и помнят “моментите” в живота.“
 
Именно тази асоциация предизвиква и видеоклипа, заснет от режисьора Павлин Иванов – Bashmotion, заедно с оператора Андрей Андреев. В него се запознаваме с ежедневните мигове от живота на младите хора в големия град, техните преживявания, емоции и любими моменти. 
 
Музиката и аранжиментът на песента са на Графа. След като написва първоначалната версия на текста, той кани Илия Григоров, с който през последните години често работят в екип, за да оформят финалните щрихи. 

Свързани новини

Графа с мащабно ново шоу

20.03.2023

Ново от Графа

07.03.2023

Графа с нов сингъл и видео

13.10.2022

Графа става хит в Чехия

05.10.2022

Белослава и Графа с нов дует

13.07.2022