Виното на Al Bano - сред най-скъпите в Италия

Малко са хората, които знаят, че Al Bano Carrisi, който ще гостува у нас заедно с дуетната си половинка Romina Power за концерт в зала "Арена Армеец“, е един от водещите производители на класно италианско вино. Верен на обещание, дадено преди години на баща му, Al Bano не прекъсва корените на фамилията си и освен суперзвезда от световна величина, днес той се нарежда и сред най-добрите производители на винo. 
 
Продукцията на италианската мега-звезда расте в райските земи на Челино Сан Марко (родното място на певеца в Южна Италия) и понеже е с изключително високо качество, се продава на баснословни цени. Сред видовете, които се прозвеждат в имението, са червено, бяло, розе, пенливи и десертни напитки. Любопитно е, че вината са кръстени на хитовете на най-продавания дует в света като "Libertà“ и "Felicità“. 
 
През 2009 вино на Al Bano печели отличие за най-добро в световен мащаб, а към днешна дата той произвежда 350 000 бутилки годишно. VIP-напитките предизвикват сериозен чуждестранен интерес, затова по-голямата част от тях са предназначени за износ и най-често присъстват на трапезата на най-богатите хора на планетата: от САЩ, през Русия, та чак до Австралия. 
 
На 16 декември българската публика ще стане свидетел на едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! Al Bano и Romina Power, две от най-големите италиански звезди за всички времена, ще се съберат отново за грандиозен BEST OF концерт в "Арена Армеец". 
 
Билетите за концерта са на цени от 40 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online на eventim.bg.

Свързани новини

Ал Бано и Ромина Пауър все пак ще дойдат

31.03.2022

Концертът на Ал Бано и Пауър наближава

01.10.2021

Al Bano и Romina Power - през ноември

14.01.2021

Отлагат концерта на Al Bano и Romina

12.05.2020

Отлагат концерта на Al Bano и Romina

05.03.2020