Lady Gaga пусна песен срещу сексуалното насилие в колежите (видео)

Lady Gaga пусна своята нова песен, "Til It Happens To You", но записването на химна срещу насилието й е коствало много, тъй като е събудило всички спомени от нейното собствено травматично преживяване в тийнейджърските й години.
 
Авторът на песни Diane Warren избрала ексцентричната певица съвсем умишлено за песента към "The Hunting Ground", документален филм за изнасилванията в студентските кампуси, защото е знаела, че за нея темата е лична. “За Gaga беше много емоционално. На моменти буквално не можеше да продума", казва Warren пред People.com. “Бях чувала, че е минала през това преживяване, затова знаех, че тя е правилният артист. На няколко пъти се разрида по време на записите, изля сърцето и душата си в изпълнението.” Gaga разкри травматичното си преживяване през декември, споделяйки, че е била нападната от звукозаписен продуцент на 19 годишна възраст. 
 
 
Песента, подкрепена от ефектното видео на режисьора на "Здрач" Catherine Hardwicke, вече е събрала над 10 милиона преглеждания в  YouTube. 

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021