Звездата на LOTR IN CONCERT Kaitlyn Lusk отново в България

Любимото сопрано на Howard Shore и Ennio Morricone ще се завърне за грандиозното продължение на THE LORD OF THE RINGS IN CONCERT: ДВЕТЕ КУЛИ на 19 декември в София. Kaitlyn Lusk, която пее от 15 годишна в спектаклите, лично е настояла да стане част от шоуто в България, въпреки че първоначално е трябвало да почива през този сезон. 
 
Самата Kaitlyn споделя: "На турне съм с този спектакъл от почти 10 години, но трябва да призная, че отдавна не бях изпитвала такива емоции като на шоуто в България. По време на целия филм публиката реагираше толкова емоционално и спонтанно, знаеше репликите наизуст, познаваше ключовите моменти, веселите, тъжните. Видях сълзи на първите редове. Помня, че миналата година след 3 часовото шоу се прибрахме зад завесите и просто се спогледахме, а един от солистите каза: "Какво по дяволите се случи? Настръхнал съм като таралеж!“. Това беше много скъп спомен за мен и реших, че няма начин пропусна "Двете кули“ в България. Надявам се да се видим отново!“.
 
 
На музикално-филмовото приключение на 19 декември отново ще ни отведат музикантите от симфоничния оркестър, както и смесеният и детският хор на БНР, но в още по-голям състав. Така година след премиерата на първата част от трилогията, на 19 декември 2015, на сцената на Арена Армеец ще видим над 300 музиканти. Наситен с още по-зрелищни бойни сцени, огромен HD екран и невероятната музика на Howard Shore, ДВЕТЕ КУЛИ е сякаш създаден за формата Филм+Концерт. С още повече чудати инструменти, солисти и спиращи дъха сцени, преживяването на 19 декември обещава да бъде още по-впечатляващо за всички сетива. 
 
Kaitlyn Lusk стъпва на голямата сцена едва на 14 годишна възраст, заедно с Балтиморския симфоничен оркестър в САЩ, а в същата година записва и първия си студиен албум - No Looking Back. Още през младежките си години Kaitlyn демонстрира изключителния си талант и музикална дълбочина, които й осигуряват впечатляваща кариера. Затова не е изненада, че композиторът Howard Shore я кани да стане водещо сопрано на пътуващия спектакъл LORD OF THE RINGS IN CONCERT. Доказателството за силната връзка и доверието на Shore към Kaitlyn е и поканата му именно тя да изпълни наградената с Оскар и Златен Глобус "Into The West” на наградите Грами през 2004. И до днес Kaitlyn е част от магията на LORD OF THE RINGS IN CONCERT, като е взела участие в над 300 спектакъла и е свирила с над 75 състава от 35 страни. В последните години Kaitlyn изпълнява и партии от композиции на Ennio Morricone, който не прикрива възторга си от работата с нея. 
 
За "Властелинът на пръстените IN CONCERT“:
На милионите фенове по света филмът, макар и гледан десетки пъти, никога не може да омръзне. Нито пък музиката. За разлика от киното, в зала или вкъщи обаче, на 19 декември в зала "Арена Армеец” българската публика не просто ще слуша, а ще чуе, и не просто ще гледа, а ще изживее емоцията "Lord of the Rings in Concert: ДВЕТЕ КУЛИ”.
 
Билети на цени от 60 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна, билетен център НДК и касите на Арена Армеец.

Свързани новини

Lord of the Rings In Concert се отлага

14.10.2020

1200 страници ноти идват за "Властелина"

19.11.2015

-20% за Lord of the Rings in Concert!

20.11.2014

130 кг. ноти за LORD OF THE RINGS

19.11.2014

Любимото сопрано на Енио Мориконе у нас

29.10.2014

Коментари