Звездата на LOTR IN CONCERT Kaitlyn Lusk отново в България

Любимото сопрано на Howard Shore и Ennio Morricone ще се завърне за грандиозното продължение на THE LORD OF THE RINGS IN CONCERT: ДВЕТЕ КУЛИ на 19 декември в София. Kaitlyn Lusk, която пее от 15 годишна в спектаклите, лично е настояла да стане част от шоуто в България, въпреки че първоначално е трябвало да почива през този сезон. 
 
Самата Kaitlyn споделя: "На турне съм с този спектакъл от почти 10 години, но трябва да призная, че отдавна не бях изпитвала такива емоции като на шоуто в България. По време на целия филм публиката реагираше толкова емоционално и спонтанно, знаеше репликите наизуст, познаваше ключовите моменти, веселите, тъжните. Видях сълзи на първите редове. Помня, че миналата година след 3 часовото шоу се прибрахме зад завесите и просто се спогледахме, а един от солистите каза: "Какво по дяволите се случи? Настръхнал съм като таралеж!“. Това беше много скъп спомен за мен и реших, че няма начин пропусна "Двете кули“ в България. Надявам се да се видим отново!“.
 
 
На музикално-филмовото приключение на 19 декември отново ще ни отведат музикантите от симфоничния оркестър, както и смесеният и детският хор на БНР, но в още по-голям състав. Така година след премиерата на първата част от трилогията, на 19 декември 2015, на сцената на Арена Армеец ще видим над 300 музиканти. Наситен с още по-зрелищни бойни сцени, огромен HD екран и невероятната музика на Howard Shore, ДВЕТЕ КУЛИ е сякаш създаден за формата Филм+Концерт. С още повече чудати инструменти, солисти и спиращи дъха сцени, преживяването на 19 декември обещава да бъде още по-впечатляващо за всички сетива. 
 
Kaitlyn Lusk стъпва на голямата сцена едва на 14 годишна възраст, заедно с Балтиморския симфоничен оркестър в САЩ, а в същата година записва и първия си студиен албум - No Looking Back. Още през младежките си години Kaitlyn демонстрира изключителния си талант и музикална дълбочина, които й осигуряват впечатляваща кариера. Затова не е изненада, че композиторът Howard Shore я кани да стане водещо сопрано на пътуващия спектакъл LORD OF THE RINGS IN CONCERT. Доказателството за силната връзка и доверието на Shore към Kaitlyn е и поканата му именно тя да изпълни наградената с Оскар и Златен Глобус "Into The West” на наградите Грами през 2004. И до днес Kaitlyn е част от магията на LORD OF THE RINGS IN CONCERT, като е взела участие в над 300 спектакъла и е свирила с над 75 състава от 35 страни. В последните години Kaitlyn изпълнява и партии от композиции на Ennio Morricone, който не прикрива възторга си от работата с нея. 
 
За "Властелинът на пръстените IN CONCERT“:
На милионите фенове по света филмът, макар и гледан десетки пъти, никога не може да омръзне. Нито пък музиката. За разлика от киното, в зала или вкъщи обаче, на 19 декември в зала "Арена Армеец” българската публика не просто ще слуша, а ще чуе, и не просто ще гледа, а ще изживее емоцията "Lord of the Rings in Concert: ДВЕТЕ КУЛИ”.
 
Билети на цени от 60 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна, билетен център НДК и касите на Арена Армеец.

Свързани новини

Нови дати за "Lord of the Rings" Live

21.04.2021

Lord of the Rings In Concert се отлага

14.10.2020

1200 страници ноти идват за "Властелина"

19.11.2015

-20% за Lord of the Rings in Concert!

20.11.2014

130 кг. ноти за LORD OF THE RINGS

19.11.2014