Звезди на TOTO и ASIA в българския музикалeн проект Touching the Divine

Най-новият all-star проект на продуцента и композитор д-р Милен Врабевски “Touching the Divine” вече може да бъде намерен и на родния музикален пазар. 
 
Третият албум със запазена марка Intelligent Music Project обединява творческата енергия на легендарните гост музиканти в 14 хитови композиции с многопластово звучене и класически рок заряд. Продукцията включва студийните асове от световна класа Simon Phillips (барабани), Nathan East (бас), Tim Pierce (китари) и блестящите вокални аранжименти на звездите на прогресив рока - John Payne от ASIA и Joseph Williams от TOTO. Звездния състав на Touching the Divine подчертава музикалния си авторитет във всяка една от композициите на албума с неповторима динамика, мелодичност и виртуозност на инструменталните пасажи. 
 
 
Топ музикантите имат и творчески принос около продуцентските решения по време на звукозаписните сесии в Лос Анджелис и София, а първоначалните отзиви на музикалната критика отвъд Океана определят албума като заявка за солидно попълнение на AOR класиките за всички времена.
 
Д-р Милен Врабевски, автор и продуцент: "Това е една супер група. Чувството да влезеш като продуцент с музиканти от този ранг в зукозаписното студио е изключително, а аз имах и щастието да съм автор на композициите. Музикалното майсторство на този ексклузивен проект е впечатляващо и тъкмо това е стилът, който търсих, за да  дам добър завършек на поредния Intelligent Music Project, в този случай - номер III. Идеята, която искаме да споделим чрез този албум е проста – всеки трябва да намери онази част от божественото в същността си, която му помага да бъде успешен индивид и верен на себе си.“

Свързани новини